LEGO Disney Princess 43200 - Kouzelné dveře Antonia

Odemkněte bránu do miniaturního světa plného zábavy!
EAN: 5702017097435
Kód 1: 2243200
Kód 2: 43200LEG
525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Odemkněte bránu do miniaturního světa plného zábavy! Přidejte se k postavám studia Disney Mirabel a jejímu rozkošnému, dobrosrdečnému bratranci Antoniovi, který umí mluvit se zvířaty. Máte chuť si zdřímnout? Stačí spustit houpací síť a uvelebit se v ní. Prohlédněte si i zbytek místnosti. Podívejte – Antoniův jaguáří kamarád Parce si chce hrát s motýlky. Antonio je součástí pozoruhodné a magické rodiny a za dveřmi jeho pokoje je pořád co objevovat! Děti si okamžitě budou chtít hrát s hrdiny Disney Mirabel a Antoniem. Kromě 2 mikrofigurek minipanenek obsahuje tato Lego Disney sada také 6 Lego figurek zvířat - kapybaru, jaguára, žábu a 3 motýly. Tato prémiová sada je skvělým dárkem pro mladé trendy. Tento 99dílný model má otevírací dvířka s funkčním zámkem. Sada obsahuje kromě klíče také samolepky a prvky, které dětem umožňují vytvářet nápadité příběhy. 

Tento speciální dárek si zamiluje každý fanoušek Disneyho filmu "Encanto" ve věku 5 a více let. „Dveře“ umožňují přístup do malého herního světa s houpací sítí a jaguáří jeskyní. Skvělé funkce a příslušenství vás zvou ke hře.

  • S otevřenými „dveřmi“ měří model přes 7 cm na výšku, 22 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet kostek: 99

Chcete svému dítěti dopřát ještě chladnější zážitek ze stavění? V digitální éře digitální Instructions PLUS s funkcemi přibližování a otáčení a režimem duchů zajišťují speciální Lego stavební zábavu!

Tato stavebnice Disney Encanto s detailními figurkami mikropanenek, roztomilými zvířátky a známými scénami umožňuje vašemu dítěti kreativně si hrát a zároveň se učit životní dovednosti.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojují a odpojují. Lego prvky jsou testoványtak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 99
Věk: Od 5 let
Načítám