Spokey HOME JUNGLE - Pás na cvičení jógy

Pás na jógu a pilates Spokey BLOSSOME; - je nejlepší oporou při provádění ásan a udržování pozic během cvičení; - pomáhá zvýšit rozsah našeho pohybu; - má dvě kovové přezky, které umožňují nastavit...
EAN: 5905339419590
Kód 1: K941959
303 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pás na jógu a pilates Spokey HOME JUNGLE:

  • je nejlepší oporou při provádění ásan a udržování pozic během cvičení

  • pomáhá zvětšit rozsah našeho pohybu při prohlubování a korigování polohy

  • má dvě kovové přezky, které umožňují nastavit délku pásu dle potřeb uživatele

Úkolem pásu na cvičení a jógu Spokey HOME JUNGLE je usnadnit provádění ásan a poskytnout oporu při udržení pozic. Díky němu můžete bez větší námahy zvětšit vlastní rozsah pohybu a udržet pružnost těla, což je na samém začátku vašeho jógového dobrodružství velmi obtížné. Popruh na jógu je klíčový při tréninku pro lidi, kteří potřebují podporu při zvětšování rozsahu pohybu, protože jde o prodloužení našich rukou.

Pás na jógu Spokey HOME JUNGLE je perfektní pro prohloubení a korekci pozic. Lze jej použít při provádění různých cviků, například při protahování zadní části nohou. Dvě kovové přezky umožňují nastavit délku pásu podle vašich potřeb.

Cvičení jógy má pozitivní vliv na naše tělo, motivuje nás k protahování a zvýšení výkonnosti. Umožní vám také najít si chvilku pro sebe – zklidnit se, uvolnit se, najít rovnováhu. Jóga pás Spokey HOME JUNGLE vás podpoří při všech protahovacích cvičeních. Široký pás je vyroben z bavlny v moderním designu a umožňuje bezpečné a stabilní držení během tréninku. Dvojité kovové přezky slouží jako regulátory, kterými si můžete optimálně přizpůsobit délku pásu podle svých potřeb.

Podložky na cvičení, fitness vybavení a doplňky pro jógu přizpůsobené nejnovějším trendům ve světě sportu i designu. Nejnovější kolekce HOME JUNGLE kombinuje kvalitu a funkčnost s tajemnými květinovými motivy, což představuje nejlepší vybavení pro každou domácí posilovnu. 

Parametry:

  • materiál: bavlna

  • rozměry: 300 x 3,8 cm

Balení: 1 ks
Načítám