Hasbro Cluedo Harry Potter - společenská hra

V této edici Harryho Pottera hry Cluedo zmizel student z Bradavické školy čar a kouzel. Kdo dokáže záhadné zmizení vyřešit?
EAN: 5010994123680
Kód 1: HB-F12401221
Kód 2: 14F1240
1 005 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

V této edici Harryho Pottera hry Cluedo zmizel student z Bradavické školy čar a kouzel. Kdo dokáže záhadné zmizení vyřešit? Děti hrají jako Harry, Ron, Hermiona, Ginny, Luna nebo Neville, aby zjistili, kdo to udělal, jaké kouzlo nebo předmět bylo použito a kde k útoku došlo. Fanoušci Harryho Pottera na herním plánu Bradavic poznají Owlery, Trophy Room a další místa z kouzelnického světa. Hození znakem domu na kostce Bradavic umožňuje hráči posunout kolo na hrací desce o jeden stupeň. Odhalí tajné chodby, měnící se schodiště, dveře, které mohou nebo nemusí být dostupné k použití, nebo se může objevit Znamení zla. Jděte z místa na místo v Bradavicích a zužujte možnosti, jak ostatní hráči ukazují své karty.

Dětská hra na motivy Harryho Pottera! Je to vzrušující hra se stopami, kresbami, tématy a postavami inspirovanými světem Harryho Pottera. Unikátní hra obsahuje další karty včetně karet Mystery, Dark Deck a Help s kouzly, postavami a momenty z filmů.

Hra je určena pro 3 - 5 hráčů od 8 let.

Rozměr balení cca 40 x 27 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 8 let
Načítám