BIGJIGS Mikádo - Vyzobej tyčinky

Omrzela Vás běžná mikáda, hledáte svěží zábavu? Vyzkoušejte jeho neotřelou variantu s originálně dekorovaným kroužkem, ve zvlášť pestrých a poutavých barvách.
EAN: 691621820247
Kód 1: BJ34024-1
11,81 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Omrzela Vás běžná mikáda, hledáte svěží zábavu? Vyzkoušejte jeho neotřelou variantu s originálně dekorovaným kroužkem, ve zvlášť pestrých a poutavých barvách. Házejte kostkou a pokuste se postupně uvolňovat tyčinky příslušných barev, dokud neopatrností nepohnete s ptáčkem, nebo jinou než taženou tyčinkou. Hrajte na počet tyčinek, nebo hru i rozvíjejte a jednotlivým barvám přiřaďte hodnotu. Procvičujte hrou soustředění, trpělivost a zručnost. Všechny součásti jsou vyrobeny z kvalitního, zodpovědně získaného a pečlivě opracovaného dřeva ošetřeného nezávadnými barvami či laky.

Hlavní vlastnosti:

  • Hrací kroužek, 24 tyčinek a kostka

  • Atraktivní a odolné dřevěné zpracování

Parametry.

  • Rozměry: 14 x 18 x 10,5 cm

  • Materiál: dřevo

Anglická značka Bigjigs byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala výrobou pouze dřevěných puzzlí. Majitelé vyráběli vše ručně s láskou v malém zahradním domku, své výrobky prodávali na trhu. Spokojení zákazníci výrobce motivovali k mnoha dalším nápadům a rozšíření nabídky o další dřevěné hračky. Přibylo zasílání poštou a prodej přes katalog. Spokojenost a věhlas značky rostla, takže následoval velkoobchodní prodej a pro udržení výrobních cen přesun a rozšíření výroby na východ. Nové značky kvalitních a nápaditých hraček si v Anglii všimly další velké prodejní firmy. Dnes Bigjigs hračky zůstávájí ve vlastnictví rodiny s obrovskými sklady v jiho-východní Anglii. Společnost i nadále dodává své hračky široké zákaznické základně ve Velké Británii a západní Evropě podpořená loajálním, oddaným a tvrdě pracujícím týmem zaměstnanců. Veškeré dřevěné hračky BigJigs jsou navržené v Anglii a vyrobené jak tamtéž, tak i ve východní Evropě a jihovýchodní Asii. 

Kvalita hraček značky BigJigs je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA.

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Dětské
Věk: Od 3 let

Mikádo - Vyzobej tyčinky

Načítám