Trumpeter Plastikový model raketového systému Terminal High Altitude Area Detence (THAAD)

Plastikový model raketometu Terminal High Altitude Area Detence (THAAD) včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy ani lepidlo k tomuto modelu nejsou součástí, ale je možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť.

EAN: 9580208071763
Kód 1: 308-TR7176
Kód 2: 150/07176
32,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Plastikový model raketometu Terminal High Altitude Area Detence (THAAD) včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy ani lepidlo k tomuto modelu nejsou součástí, ale je možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť. Balení obsahuje více než 130 dílků ke slepení. Model je doporučen pro děti od 14 let.

  • Sada obsahuje: plastikový model protibalistického raketometového systému (nesmontovaný), ilustrovaný vícejazyčný návod, obtisky

  • 7 vtoků, kabina, rám, gumové pneumatiky

Technické údaje:

  • Měřítko: 1:72

  • Počet dílů: 150+

  • Délka: 225 mm

  • Šířka: 72 mm

Potřebné barvy (Tamiya):

  • Hlavní: xf-1, xf-59, xf-85, xf-20

Originál: 

Terminal High Altitude Area Defense (THAAD), dříve Theatre High Altitude Area Defense, je protibalistický raketový systém armády Spojených států navržený ke sestřelení balistických střel krátkého, středního a středního doletu v jejich terminální fázi pomocí zásahu zabití. přístup. Střela nenese žádnou hlavici, ale spoléhá na kinetickou energii dopadu, aby zničila přilétající střelu. Zásah kinetickou energií minimalizuje riziko výbuchu konvenčních balistických střel s hlavicí a balistické střely s jadernou hlavicí při zásahu kinetickou energií nevybuchnou, ačkoli chemické nebo biologické hlavice se mohou rozpadnout nebo explodovat a představovat riziko kontaminace životního prostředí. THAAD byl navržen tak, aby zasáhl Scud a podobné zbraně. 

Podle prohlášení vydaného 7. července 2016 Pentagon oznámil, že provádí formální studie proveditelnosti pro umístění baterie THAAD v Jižní Koreji „jako obranné opatření k zajištění bezpečnosti ROK (Korejské republiky) a jejího lidu. chránit vojenské síly aliance před severokorejskými zbraněmi hromadného ničení a hrozbami balistických raket.“ Poté, co Severní Korea 5. září 2016 odpálila tři rakety Rodong poblíž japonského pobřeží, Peking veřejně vyjádřil nesouhlas s takovýmto rozmístěním s odvoláním na obavy, že to by „neprospělo strategické stabilitě v regionu a mohlo by to zintenzivnit spory“.

 

 

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:72
Typ vojenské techniky: Zbraně
Načítám