MGA Rainbow High - Fashion panenka - Sheryl Meyer (Marigold)

Duhová vysoce módní panenka Sheryl Meyer má jedinečný design a je od hlavy až k patě oblečená v krásné žlutém oblečení.
EAN: 035051575757
Kód 1: GM-575757EUC
Kód 2: 575757MGA
765 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Duhová vysoce módní panenka Sheryl Meyer má jedinečný design a je od hlavy až k patě oblečená v krásné žlutém oblečení. Má nádherné detaily ve své módě, krásné vlasy, dlouhé řasy a skleněné oči. Sbírejte Rainbow všech nádherných Rainbow High fashion panenek.

Sheryl přichází se 2 kompletními oblečky pro panenky s oblečením, botami a doplňky pro panenky. Oblečte ji do každého vzhledu, pak kombinujte a slaďte oblečení a doplňky, abyste podnítili představivost a zábavu při vyprávění. Sherylin vášeň pro textilní design ožívá v její stylové módě a vkusu. Přichází ve sladěných žlutých kostkovaných keprových šatech s přezkou na opasku a saku s lisovanými knoflíky, v tričku, v šifonových bílých ponožkách ke kolenům a na podpatcích Mary jane. Její druhý outfit je průsvitný šifonový top s dlouhým rukávem, žlutý svetr bez rukávů, sukně s potiskem a páskové podpatky. 

Panenka je plně kloubová a pohyblivá, její ruce a nohy se ohýbají pro tolik okouzlujících póz nebo ji můžete vystavit na přiloženém stojanu pro panenky.

  • Balení obsahuje: módní panenku Sheryl Meyer, 2 kompletní oblečky pro panenky, 2 páry bot a doplňky pro panenky – hřeben pro panenky, náušnice, čelenku, 2 věšáky a stojánek pro panenky

  • Rozměr balení: 30,5 x 30,5 x 8,5 cm

Sesbírej všech šest Fashion panenek. Když se panenky dají vedle sebe, společně vytvoří ohromující duhu! 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Rainbow High
Věk: Od 3 let
Načítám