LEGO Speed Champions 76908 - Lamborghini Countach

Děti a nadšenci do silných strojů mají nyní se stavebnicí Lego Speed Champions Lamborghini Countach příležitost získat, postavit si a prozkoumat jeden z nejikoničtějších sportovních vozů světa.
EAN: 5702017156729
Kód 1: 2276908
Kód 2: 76908LEG
525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti a nadšenci do silných strojů mají nyní se stavebnicí Lego Speed Champions Lamborghini Countach příležitost získat, postavit si a prozkoumat jeden z nejikoničtějších sportovních vozů světa. Model vypadá úchvatně z každého úhlu, takže je ideální k vystavení. Skvěle ale poslouží i ke hraní, při kterém zažijete ohromnou dávku aerodynamické závodní akce! Lego replika legendárního Lamborghini Countach ze 70. let: model pro děti a dospělé, kteří jsou nadšení z inovativních vysoce výkonných vozů. V této stavebnici najdete vše, co potřebujete k sestavení bílého Lamborghini Countach. Obsahuje také závodníka Lamborghini s helmou, parukou a klíčem. Postavte si svůj vlastní Lamborghini Countach, ukažte jej svým přátelům a pošlite jej do vzrušujících závodů proti ostatním rychlíkům Speed ​​​​Champions. 

  • Lamborghini Countach má 2místný kokpit a mnoho autentických detailů. Model je 4 cm vysoký, 15 cm dlouhý a 7 cm široký

  • Počet kostek: 262

K této stavebnici Lego je k dispozici tištěný a digitální návod. Intuitivní digitální průvodce najdete v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracované modely ze všech úhlů. 

Sbírejte, hrajte a vystavujte modely ze sad Lego Speed ​​​​Champions, nechte děti a automobilové fanoušky objevit některá z nejznámějších vozidel světa. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14,1 x 7,2 x 26,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 262
Věk: Od 8 let
Načítám