LEGO Speed Champions 76907 - Lotus Evija

Model vozu Lotus Evija ze stavebnice Lego Speed Champions kopíruje elegantní jednoduchost a inovativní design své skutečné předlohy.
EAN: 5702017156712
Kód 1: 2276907
Kód 2: 76907LEG
525 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Model vozu Lotus Evija ze stavebnice Lego Speed Champions kopíruje elegantní jednoduchost a inovativní design své skutečné předlohy. Nabízí pohlcující stavitelský zážitek pro děti a nadšence do aut bez ohledu na věk. Výsledný model se bude perfektně vyjímat na výstavce nebo na startu napínavého závodu. Vytvořte znovu první britské elektrické superauto s Lego Speed ​​​​Champions Lotus Evija jako fantastickou repliku pro automobilové fanoušky a děti, které si užívají nápadité hry. Tento sběratelský kousek také obsahuje minifigurku závodníka se závodní kombinézou Lotus, přilbou, parukou a klíčem. 

Děti a fanoušci aut si mohou postavit Lotus Evija a prohlédnout si jeho inovativní design, poté vystavit svůj hotový model nebo si se svými přáteli užít vzrušující závody Speed ​​Champions.

  • Lotus Evija je 4 cm vysoký, 15 cm dlouhý a 7 cm široký

  • Počet kostek: 247

K této stavebnici Lego je k dispozici tištěný a digitální návod. Intuitivní digitální průvodce najdete v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracované modely ze všech úhlů. 

Sady Lego Speed ​​​​Champions umožňují dětem a automobilovým fanouškům prozkoumat nejlegendárnější vozidla na světě.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 7,2 x 26,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 247
Věk: Od 8 let
Načítám