LEGO Star Wars 75327 - Helma Luka Skywalkera (Red Five)

Probuďte v sobě kreativní sílu a postavte si sběratelský model Helma Luka Skywalkera (Red Five). Tato replika ikonické Lukovy helmy je vůbec první otevřenou helmou některého z hrdinů slavné ságy ve sbírce Lego Star Wars.
EAN: 5702017155531
Kód 1: 2275327
Kód 2: 75327LEG
1 525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Probuďte v sobě kreativní sílu a postavte si sběratelský model Helma Luka Skywalkera (Red Five). Tato replika ikonické Lukovy helmy je vůbec první otevřenou helmou některého z hrdinů slavné ságy ve sbírce Lego Star Wars. Objevte v sobě rytíře Jedi a vytvořte její autentické prvky, včetně mikrofonu, vnitřních vycpávek a průsvitných dílků rudé helmy. Přidejte integrovaný stojánek s cedulkou a nepřehlédnutelný výstavní kus bude kompletní. Připomeňte si epické scény ze ságy Star Wars prostřednictvím všech ikonických detailů

Galaxie je ve vašich rukou. Začalo to dávno v galaxii daleko, daleko. Nyní bude vzrušující sága pokračovat ve vašich vlastních čtyřech stěnách – se sadami Lego Star Wars pro dospělé. Objevte různé nápady na dárky pro fanoušky Star Wars nebo nadšené stavitele Lego. 

  • Replika helmy Luka Skywalkera (Red Five) měří přes 19 cm na výšku, 12 cm na šířku a 13 cm do hloubky

  • Počet kostek: 675

Nechybí ani srozumitelný návod, takže se nemusíte ničeho bát a můžete si stavění náležitě užít. A až budete připraveni na další stavitelskou misi, poohlédněte se po dalších helmách od Lego Star Wars, které jsou novinkou na březen 2022. 

Kdysi v předaleké galaxii, dnes ve vašem obývacím pokoji! Lego Star Wars sady v absolutní prémiové kvalitě jsou to pravé pro náročné dospělé stavitele, jako jste vy, kteří milují kreativní stavební projekty.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 9,1 x 19 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 675
Věk: Od 18 let
Načítám