LEGO Ninjago 70690 - Jayův nindžovský trénink Spinjitzu

Stavebnice Jayův nindžovský trénink Spinjitzu umožní fanouškům seriálu Ninjago od 6 let zdokonalovat dovednosti oblíbeného nindža hrdiny prostřednictvím zábavného, interaktivního spinneru.
EAN: 5702017151977
Kód 1: 2270690
Kód 2: 70690LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Jayův nindžovský trénink Spinjitzu umožní fanouškům seriálu Ninjago od 6 let zdokonalovat dovednosti oblíbeného nindža hrdiny prostřednictvím zábavného, interaktivního spinneru. Děti se mohou těšit na nekonečné hodiny akčního hraní, během nichž bude muset Jay projít sérií výzev a soubojů. Dobrodružství se spinnerem! Děti mohou Jaye umístit do spinneru, zatáhnout za šňůru a sledovat, jak se rychle roztočí a utká s tréninkovým spinnerem. Minifigurka Jaye s exkluzivním, dosud nevídaným živlovým vzhledem. Vzrušující trénink ninjů: Vaše dítě může umístit Jaye do skleněné kopule akčního topu, zatáhnout za uvolňovač a nechat ninju točit, aby si mohlo změřit svou sílu a bojová umění s rotující cvičnou figurínou.

  • Hračka nindža je 6 cm vysoká, 4 cm široká a 4 cm hluboká

  • Počet kostek: 25

Tato robustní herní sada nabízí dětem ve věku 6+ snadný zážitek ze stavění, aby si mohly hrát co nejrychleji. 

Bezplatná aplikace Lego Building Instructions umožňuje dětem přibližovat, otáčet a zkoumat pohled na digitální model na jejich chytrém telefonu nebo tabletu, když stavějí.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 24 x 4 x 19 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 25
Věk: Od 6 let
Načítám