LEGO City 60351 - Kosmodrom

Stavebnice Kosmodrom od Lego City je nabitá funkcemi inspirovanými NASA, včetně obří odpalovací věže a rakety s místem pro 2 astronauty a průzkumné vozidlo.
EAN: 5702017161808
Kód 1: 2260351
Kód 2: 60351LEG
3 309 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kosmodrom od Lego City je nabitá funkcemi inspirovanými NASA, včetně obří odpalovací věže a rakety s místem pro 2 astronauty a průzkumné vozidlo. Dále nechybí propracovaná kopulovitá observatoř a řídicí centrum, ale ani servisní vozidlo, dron a 6 minifigurek pro zábavné hraní. Děti mohou vyjet výtahem na nástupní rampu a v observatoři a řídicím centru si znovu vytvořit vzrušující scénáře. Sadu lze kombinovat s ostatními vesmírnými modely z řady Lego City pro ještě více zábavy. Tato herní sada také obsahuje spoustu doplňků pro Lego  minifigurky, jako je planetární rover se světelnou kostkou, která simuluje červený laserový paprsek (baterie je součástí balení).

  • Raketa s přídavnými motory měří přes 42 cm na výšku a 11 cm na šířku

  • Počet kostek: 1010

Hračky Lego City Space, inspirované stroji, rovery a kosmickými loděmi používanými v programech NASA, umožňují dětem provádět mise, které jsou kreativní a realistické.

V této sadě Lego nechybí tištěný návod spolu s interaktivními digitálními pokyny. Digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí parádní nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracovaný model ze všech úhlů.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 37,8 x 8,7 x 58,2 m

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1010
Věk: Od 7 let
Načítám