LEGO DOTS 41952 - Velká nástěnka

Hledáte tvořivou aktivitu, která mluví sama za sebe? Pak rozhodně nepřehlédněte sadu Lego DOTS Velká nástěnka!
EAN: 5702017156194
Kód 1: 2241952
Kód 2: 41952LEG
869 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte tvořivou aktivitu, která mluví sama za sebe? Pak rozhodně nepřehlédněte sadu Lego DOTS Velká nástěnka! Malým kreativcům ve věku od 8 let nabízí spoustu tvůrčích možností ke skládání vlastních vzkazů a zdobení nástěnky podle aktuálních pocitů, nálad nebo zálib. Nechte slyšet svůj hlas Sada obsahuje 4 podložky o rozměrech 16 x 16, modrý rámeček a 2 dílky pro zavěšení. Samozřejmě nechybí množství zdobítek v různých barvách a tvarech, se kterými mohou děti tvořit různé styly písma. Nástěnky si mohou ozdobit, jak se jim zlíbí, a pak je vyplnit kreativními vzkazy a designy. Lze kombinovat se sadou Záplava DOTS dílků – písmenka (prodává se samostatně). 

  • Nástěnka je 51 cm široká a 14 cm hluboká. Na nástěnce je dostatek místa pro vlastní vzkazy nebo originální návrhy.

  • Počet dílků: 943

Sada obsahuje brožuru s mnoha návrhy na abecedy a návrhy, které povzbudí děti, aby přicházely s originálními nápady a byly kreativní. Tato sada Lego Dots představuje neomezenou kreativitu. Kameny umožňují vašemu dítěti rozvíjet fantazii, vynalézavost a skvělý přístup hravou formou. Neomezená zábava při hraní, originální nápady sad Lego Dots umožňují zcela nové skupině dětí vytvářet a upravovat si vlastní šperky a širokou škálu doplňků a objevovat radost ze hry Lego. 

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 5,6 x 38,2 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 943
Věk: Od 8 let
Načítám