LEGO Friends 41709 - Prázdninový domek na pláži

Dopřejte dětem od 7 let možnost užívat si léto v jakoukoli roční dobu se stavebnicí Lego Friends Prázdninový domek na pláži. Model nabízí nespočet prvků a doplňků, se kterými si děti mohou hrát na úžasné prázdniny u moře. 
EAN: 5702017155104
Kód 1: 2241709
Kód 2: 41709LEG
60,35 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem od 7 let možnost užívat si léto v jakoukoli roční dobu se stavebnicí Lego Friends Prázdninový domek na pláži. Model nabízí nespočet prvků a doplňků, se kterými si děti mohou hrát na úžasné prázdniny u moře. Dům se skládá z obývacího pokoje, 2 ložnic, koupelny s WC, balkonu a střešního bazénu. Venku je stůl na stolní tenis, molo a banánový člun pro zábavnou jízdu po vlnách. Společně se 4 Lego Friends může vaše dítě objevovat všechny fascinující  detaily. Vzhledem k tomu, že budova se skládá z modulů, mohou kreativní děti navrhovat nové domy znovu a znovu! Vaše dítě může postavit 1 dům, naskládat pokoje do mrakodrapu nebo vytvořit pobřežní město ze 3 samostatných domů. Pokud se pokoje v horním patře přeskupí, otevírají se zcela jiné herní možnosti. Ložnice s vlastní koupelnou, pokoj s palandou, balkon, střešní bazén, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, 1 elektrický skútr, 1 elektrický vodní skútr a banánový člun na hraní. Stavebnice obsahuje 4 Lego Friends minifigurky-panenky, včetně Mii, a navíc delfína a kočku. Spousta prvků umožňuje vašemu dítěti hrát si nápaditě, jako jsou ovladače videoher, stůl na stolní tenis a vzduchová pumpa k nafouknutí banánového člunu.

Ukažte svému dítěti fascinující svět města Heartlake. Zde se vaše dítě dozví, jak skvělé je trávit čas s přáteli.

  • Hotový dvoupodlažní rekreační dům měří 18 cm na výšku a 26 cm na šířku

  • Počet dílků: 686

Stáhněte si aplikaci Lego Building Instructions. Interaktivní stavební pokyny, které jsou zde k dispozici, umožňují vašemu dítěti přibližovat a otáčet pohledy digitálního modelu.

Sady Lego Friends splňují přísné standardy, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojí. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 7,8 x 54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 686
Věk: Od 7 let
Načítám