LEGO Friends 41699 - Mazlíčková kavárna

Umožněte dětem dát zvířatům nový domov se stavebnicí Lego Friends Mazlíčková kavárna. Milovníci zvířat ve věku od 6 let mohou pomáhat Priyance zachraňovat opuštěná zvířátka a vozit je do útulku, kde se o ně budou starat a hrát si s nimi. 
EAN: 5702017152738
Kód 1: 2241699
Kód 2: 41699LEG
23,81 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Umožněte dětem dát zvířatům nový domov se stavebnicí Lego Friends Mazlíčková kavárna. Milovníci zvířat ve věku od 6 let mohou pomáhat Priyance zachraňovat opuštěná zvířátka a vozit je do útulku, kde se o ně budou starat a hrát si s nimi. Vaše dítě si s radostí vybere zvířátko, které si Olivia vezme domů. Tato kreativní herní sada podněcuje fantazii vašeho dítěte a nechá vaši drahoušku vyprávět nespočet příběhů. Lego Friends mohou poznávat zvířátka na terase kavárny nebo v útulné recepci. Vaše dítě se může projet městem na nákladním kole hledat opuštěná zvířata nebo trénovat své čtyřnohé kamarády ve fitness centru. Zvířátka se mohou kdykoli dostat dovnitř nebo ven z budovy přes klapku pro zvířata! Herní sada obsahuje 2 minifigurky-panenky, 1 psa, 1 štěně a 1 kotě, nákladní kolo pro zachráněná zvířata, centrum pro adopci zvířat a vnitřní/venkovní kavárnu. Dítě může doprovázet hrdinku Olivii z Lego Friends a zachraňovat zvířata po celém městě, starat se o ně v centru, podávat nápoje a občerstvení a seznamovat zvířata s jejich novými majiteli. Detaily jsou stejně autentické jako kreativní: cedulka s nápisem "Adopt me", lahvička na krmení, vanička pro zvířata a krabička s adopčním certifikátem umožňují dětem vyprávět se zvířátky nespočet příběhů.

  • Model je 13 cm vysoký, 22 cm široký a 8 cm hluboký

  • Počet dílků: 292

Vaše dítě může pomocí aplikace Lego Building Instructions přibližovat a otáčet pohled na digitální model nebo přibližovat speciální režim duchů. Díky tomu je stavba skutečného modelu jednodušší, takže i absolutní nováčci se mohou cítit jako skuteční stavitelé Lego. Digitální návody na stavění nabízejí další zábavu při stavění. Intuitivní funkce přibližování a otáčení dostupné v aplikaci Lego stavební návody umožní vašemu dítěti vidět digitální model při stavění. 

Sady Lego Friends splňují přísné oborové standardy, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojí. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35,4 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 292
Věk: Od 6 let
Načítám