Granna Trio

Postřeh, prostorová představivost a rychlá reakce – to vše je třeba k vítězství ve hře Trio. Rychlá postřehová hra pro celou rodinu.
EAN: 5900221004106
Kód 1: 1-00410
299 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Postřeh, prostorová představivost a rychlá reakce – to vše je třeba k vítězství ve hře Trio. Rychlá postřehová hra pro celou rodinu. Kam mám přesunout jednu figurku, aby se mi povedlo vytvořit sestavu podle některé z vyložených karet? Pokud to vím, volám „Trio!“, přesouvám figurku a beru si kartu. Vyhrává ten, kdo nasbírá nejvíce karet. Hra vyžaduje koncentraci, obrazovou představivost a rychlou reakci. Velmi jednoduchá pravidla, ale výborná zábava! Může hrát i jeden hráč! 

Rychlá postřehová hra pro 1 až 6 hráčů ve věku od 7 let vás udrží v neustálém napětí. Postřeh, prostorová představivost a rychlá reakce – to vše je třeba k vítězství ve hře Trio. Pravidla umožňující tři herní varianty jsou jednoduchá: kam je třeba přemístit jednu z figurek na hrací ploše, aby vznikla sestava podle některé z vyložených karet? Už víte? Pak stačí zavolat „Trio!“ a vzít si kartu. Kdo shromáždí nejvíce karet, vyhrává! 

Obsah balení:

  • hrací plocha

  • 55 karet se sestavami

  • 8 figurek

  • český a slovenský návod

Doba hraní: 20 minut

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Logické, Strategické
Věk: Od 7 let

Trio (Unboxing + Video návod)

Načítám