Albi Kouzelné čtení - Kniha Dobyvatelé pirátského pokladu

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Nutno vlastnit Elektronickou Albi tužku, která se…

EAN: 9788088403920
Kód 1: 17391
Kód 2: 17391
439 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. 

Další kniha z edice Kouzelné čtení zavede děti od 8 let na dobrodružnou výpravu za pokladem. Na každé stránce na ně čeká hádanka, která jim pomůže odhalit část šifry potřebné k objevení pirátského pokladu. Staň se součástí příběhu! Tato kniha není jen obyčejným vyprávěním o cestě za pokladem kapitána Farrowa. Máš jedinečnou možnost podstoupit dobrodružnou výpravu, na jejímž konci tě čeká poklad. Ale nebude to jednoduché. Budeš muset čelit i mytologickým postavám. Je potřeba získat šifru a také správně zvolit osobu, která ti k pokladu dopomůže. Důležitá však bude i tvá pozornost, paměť a dedukce. Hodně štěstí!

Kniha Moje první písmena obsahuje přes 400 zvuků a textů.

  • Ilustrace: Lucie Jašková

  • Text: Lucie Krystlíková

  • Redakce obsahu: Aneta Surovčáková

  • Namluvili: Tereza Chudobová, Vasil Fridrich, Miloš Vávra

  • Vzniklo ve spolupráci se studiem SoundLab 

UPOZORNĚNÍ - Nefunguje samostatně bez Albi tužky! Interaktivní mluvící produkty (časopisy, knihy, hry, puzzle, samolepky atd.) z edice Kouzelné čtení nefungují samostatně - k plné funkčnosti je potřeba elektronická Albi tužka. Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 8 let
Načítám