Albi Kouzelné čtení - Kniha Angličtina pro samouky z edice Tolki

Kniha Angličtina pro samouky ze vzdělávacího konceptu Tolki je určena pro dospělé, kteří se chtějí naučit anglická slovíčka a fráze užitečné při cestování.

EAN: 9788088403302
Kód 1: 28288
Kód 2: 28288
539 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Angličtina pro samouky je první knihou z unikátního zábavně-vzdělávacího konceptu Tolki, díky kterému se dospělí a starší děti poutavou formou dozví spoustu zajímavých a užitečných informací.

Snažíte se už dlouho naučit anglicky? Chcete cestovat po světě a potřebujete znát slovíčka a fráze užitečné při cestách? Angličtina pro samouky je namluvena rodilými mluvčími a obsahuje i český překlad. Zábavnou formou si vytvoříte a rozšíříte slovní zásobu, při poslechu a četbě příběhů jedné česko-britské rodiny na cestách si procvičíte výslovnost. Získané znalosti si můžete otestovat v zábavných kvízech.

Kniha má 9 kapitol, každá z nich je rozdělena do 4 částí (příběh-poslech, slovíčka, fráze, příběh - četba). V jednotlivých kapitolách se naučíte, jak se domluvit například na letišti, v restauraci, jak se orientovat ve městě nebo co vás může potkat v přírodě při stanování či na pláži.

  • Rozměry: 17,5 cm × 24 cm × 1 cm

  • Počet stran: 75

  • Kniha obsahuje přes 11 000 zvukových stop

  • Namluvili Chelsea Steeb, Richard Jones, Klára Oltová a Martin Zahálka

  • Text: Masarykova univerzita

  • Ilustrace: Petr Morkes

  • Vzniklo ve spolupráci se studiem SoundLab

Funguje s Kouzelným čtením. Knihy z edice Tolki fungují se všemi typy tužek z edice Kouzelné čtení. Stejně tak nová Albi tužka 2.0 je kompatibilní se všemi knížkami z edice Kouzelné čtení. 

UPOZORNĚNÍ - Nefunguje samostatně bez Albi tužky. Interaktivní mluvící produkty (knihy, hry, puzzle, samolepky atd.) z edice Kouzelné čtení a Tolki nefungují samostatně - k plné funkčnosti je potřeba elektronická Albi tužka. Albi tužka není součástí produktu - je nutné ji zakoupit zvlášť.

 

 

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Cestovní
Věk: Od 6 let
Načítám