Ravensburger CreArt - Jack Russell - Štěňata

CreArt - to je kreativní zábava doslova pro každého. Staňte se na chvíli profesionálním malířem a namalujte si svůj vlastní obraz. 
EAN: 4005556201921
Kód 1: 2420192
365 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

CreArt - to je kreativní zábava doslova pro každého. Staňte se na chvíli profesionálním malířem a namalujte si svůj vlastní obraz. Tato krásná štěňátka Jask Russella rozzáří každou zeď. Postupně vybarvujte jednotlivé plochy podle návodu (každé číslo na plátně odpovídá jedné konkrétní barvě) a dopřejte si radost z tvůrčí práce, u které se zabavíte na dlouhé hodiny. Malování je skvělá činnost, která nejen baví, ale také procvičuje zručnost, zlepšuje koncentraci a zaručuje spokojenost a pocit hrdosti všem umělcům. 

Vykreslené plochy vytváří profesionálně vypadající umělecké dílo. Jakmile obraz dokončíte, nechte ho zaschnout a zarámujte ho do rámečku, který je součástí balení. Malování nikdy nebylo tak jednoduché. 

Set obsahuje vše, co potřebujete k malování:

  • vysoce kvalitní, pevné plátno s obrazovou předlohou s očíslovanými plochami

  • rozměr: 24 x 18 cm

  • sadu 15 ks akrylových barev v uzavíratelných miskách (vysoce kvalitní akrylové barvy rychle schnou, jsou na vodní bázi, bez zápachu a nevyžadují čistič štětců)

  • kvalitní štětec

  • kartonový stojánek pro kelímky s barvami

  • rámeček

  • návod a šablona jsou užitečnými pomocníky při malování

S programem Paint by Numbers od společnosti Ravensburger se děti naučí pečlivě vybarvovat místa, zdokonalují svůj talent pro malování a rozvíjejí jemnou motoriku. Motivy jsou implementovány ve třech úrovních obtížnosti podle věku: od jednoduchých obrázků s několika velkými malovanými plochami až po obrázky s mnoha malými malovanými plochami pro pokročilé uživatele. Každá malířská sada obsahuje vše, co umělci potřebují k malování a není nutné žádné míchání barev. Program malování podle čísel Ravensburger nabízí velký výběr motivů pro děti i dospělé.  

Rozměry balení: 27 x 20 x 5 cm

Nebezpečí. Nevhodné pro děti do 5 let. Používejte pod dohledem dospělé osoby. Před použitím si přečtěte pokyny, dodržujte je a mějte je připravené k nahlédnutí. Barvy obsahují reakční směs 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-onu a 2-methyl-2H-isothiazol-3-onu (3:1) Může vyvolat alergickou reakci.

 

 

 

 
 
Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám