QMAN První kostky 5501 - Stavební stůl pro andílky

Sada dětského multifunkčního stolku ve tvaru obláčku a židličky s opěradlem ve tvaru andělských křídel. Stolek nabízí dostatek prostoru pro stavebnice se středně velkými kostkami, druhá strana herní desky umožňuje běžné použití, psaní a kresbu.
EAN: 6972885460023
Kód 1: QM5501
2 520 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Sada dětského multifunkčního stolku ve tvaru obláčku a židličky s opěradlem ve tvaru andělských křídel. Stolek nabízí dostatek prostoru pro stavebnice se středně velkými kostkami, druhá strana herní desky umožňuje běžné použití, psaní a kresbu. Nadto nabízí možnost naplnit jej pískem, či vodou, a obohacuje tak dětské hry o další rozměry. Stůl je vybaven čtveřicí misek na kostky, které je možno otočit a schovat za vnější hranu stolu, aby nepřekážely.

Hlavní vlastnosti:

  • všestranné použití

  • velký úložný prostor

  • netoxický ABS plast

Parametry:

  • Rozměry stolu: 77 x 77 x 51 cm

  • Rozměry židle: 28 x 29 x 51 cm

  • Materiál: plast

  • Kompatibilní se stavebnicí Lego Duplo

Firma QMAN byla založena poté, co si pan Zhan Kehua přivezl z dovolené v zahraničí stavebnici, která nadchla jeho dvě děti. Jejich zájem pro kostky stavebnice ho inspiroval k vytvoření vlastní firmy. Už roku 1984 založil továrnu na zpracování plastu, ale v roce 1994 se zrodila značka QMAN. V roce 2003 se firma QMAN stala druhou největší značkou stavebnic ve východní Evropě. Roku 2012 zautomatizovali výrobu a později otevřeli i druhou továrnu. Brzy na to uvedli nabídku stavebnic určených dívkám a později vyvinuli i řadu větších kostek pro nejmenší.

Stavebnice odpovídají mezinárodním standardům. Pro vedení QMAN je důležité, aby měly stavebnice vysokou kvalitu a byly finančně dostupné většině dětí. Chtějí děti podporovat a pomáhat rozvíjet jejich představivost, kreativitu a motorické dovednosti.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám