Blackfire Harry Potter: Rok v Bradavicích

Vaše studie na škole čar a kouzel v Bradavicích právě začínají!

EAN: 3558380095330
Kód 1: ASTOPHAR01CZ
1 199 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vaše studie na škole čar a kouzel v Bradavicích právě začínají! S potěšením vám oznamujeme, že jste byli přijati na školu čar a kouzel v Bradavicích. Během své školní docházky se naučíte ovládat kouzla a vařit lektvary potřebné k boji proti silám zla. Rovněž se vám dostane nesmírné cti zúčastnit se školního poháru. Abyste ve hře zvítězili, musíte soupeřit se studenty z Nebelvíru, Havraspáru, Mrzimoru a Zmijozelu, a získat co nejvíce bodů do školního poháru. Plňte mise v Bradavicích a blízkém okolí, utkejte se se studenty v duelech nebo s nepřáteli na kartách misí. Používejte karty kouzel a lektvarů, kterými podpoříte svůj útok a obranu. Abyste splnili misi, nasbírejte správné žetony, dostaňte se na pole uvedené na kartě mise a bojujte s daným nepřítelem. 

Můžete hrát sami, v týmu nebo každý čaroděj sám za sebe! Vžijte se do rolí svých oblíbených hrdinů: Harryho Pottera, Rona, Hermiony, Lenky, Nevilla, Draca, Ginny a Cedrika. Dva scénáře a tři herní varianty vám umožní vybrat si ten nejlepší možný herní zážitek podle věku hráčů, požadované délky hry a vašich oblíbených pasáží ze ságy. Celý epický příběh můžete prožít znovu díky třiceti kartám misí, famfrpálovým zápasům a scénáři „Voldemortův návrat“. Pomozte Lordu Voldemortovi k návratu v rolích smrtijedů, nebo zničte 7 viteálů, pokud hrajete za hrdiny. 

Obsah balení:

  • Hlavní hrací plán

  • 3 vedlejší hrací plány

  • 240 karet (30 akčních karet, 30 karet nepřátel, 20 karet duelů, 30 karet událostí, 20 karet knih, 30 karet lektvarů, 40 karet kouzel, 10 famfrpálových karet, 30 karet misí)

  • 228 žetonů (30 žetonů předmětů, 6 žetonů smrtijedů, 60 žetonů bodů, 20 žetonů letaxového prášku, 10 žetonů přenášedel, 28 žetonů hráčů famfrpálu, 2 žetony camrálů, 2 žetony potlouků, 70 žetonů životů)

  • 9 oboustranných karet postav

  • 15 kartonových figurek

  • 5 kostek

  • 1 česká pravidla

Hra je určena pro 1 - 8 hráčů od 7 let.

Doba hraní: cca 20 - 45 minut

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Typ hry: Párty hry, Strategické
Věk: Od 7 let
Načítám