Albi Kouzelné čtení - Kniha Evropa na talíři

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací.

EAN: 9788088403098
Kód 1: 16582
Kód 2: 16582
17,27 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací.

Interaktivní mluvící kniha Evropa na talíři z edice Kouzelné čtení je plná jídla, vtipu a cestování po nejznámějších evropských zemích.

Interaktivní kniha Evropa na talíři z edice Kouzelné čtení je určená pro děti od 6 do 12 let, které zavede do kuchyní nejznámějších evropských zemí a představí jim typické místní pokrmy. V knize nechybí barevné ilustrace, zajímavé dialogy ani vědomostní kvízy na ověření vašich znalostí. 

Sourozenci Laura a Oliver milují cestování. Proto se vydali na cestu po evropských zemích, do kterých je pozvali jejich kamarádi šéfkuchaři. Přidejte se k nim a zjistíte, na čem si pochutnávají v Itálii, Francii, Španělsku, Velké Británii, Švédsku, Maďarsku nebo Řecku. Navíc si s nimi můžete jejich nejoblíbenější recepty i uvařit. Knížku plnou jídla, vtipu a cestování pro vás připravila zkušená rodičovská a foodblogerská dvojka Kuba a Blanka.

  • Ilustrace: Jan Laštovička

  • Text: Kublanka

  • Odborná korektura: Lukáš Uher

  • Namluvili: Matěj Rupert, Michaela Maurerová, Martin Písařík, Matylda Königová a Petr Kult

Obsahuje přes 2500 zvuků a textů.

Pokud chcete, aby vám kniha fungovala správně, potřebujete k tomu Elektronickou Albi tužku (viz. výrobek Elektronická Albi tužka). Elektronická Albi tužka se prodává samostatně a není tedy součástí žádné knihy.

 

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Cestovní
Věk: Od 6 let
Načítám