LEGO Marvel 76202 - Wolverinovo robotické brnění

Akce v obřím měřítku pro fanoušky superhrdinů ve věku od 7 let! Stavebnice Wolverinovo robotické brnění od Lego Marvel přenáší epická dobrodružství z marvelovských filmů do dětských pokojíčků.
EAN: 5702017154183
Kód 1: 2276202
Kód 2: 76202LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Akce v obřím měřítku pro fanoušky superhrdinů ve věku od 7 let! Stavebnice Wolverinovo robotické brnění od Lego Marvel přenáší epická dobrodružství z marvelovských filmů do dětských pokojíčků. Kultovní postava studia Marvel! Součástí je minifigurka Wolverina a sestavitelný Wolverinův robot s velkými pohyblivými drápy. Děti mohou minifigurku Wolverina posadit do otevíracího kokpitu a poté se v pohyblivém robotu s extra dlouhými drápy vydat do boje proti padouchům a přehrávat si nekončící dobrodružství se superhrdiny.

  • Tento vysoce pohyblivý robot měří přes 12 cm na výšku, takže inspiruje k neomezenému kreativnímu hraní.

  • Počet kostek: 141

Víc robotů, víc zábavy! Na děti čeká spousta dalších sběratelských modelů robotů od Lego Marvel, které mohou zapojit do svých bitev.

Součástky Lego splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 141
Věk: Od 7 let
Načítám