LEGO DC 76183 - Batmanova jeskyně: Souboj s Riddlerem

Úžasné Batmanovo sídlo - Batmanova jeskyně: Souboj s Riddlerem od Lego DC Batman uchvátí všechny fanoušky netopýřího hrdiny.
EAN: 5702016913002
Kód 1: 2276183
Kód 2: 76183LEG
1 609 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Úžasné Batmanovo sídlo - Batmanova jeskyně: Souboj s Riddlerem od Lego DC Batman uchvátí všechny fanoušky netopýřího hrdiny. Lázeňská jeskyně je vybavena počítači, nářadím a svářecím zařízením pro opravy vozidel. Na jedné boční stěně visí mapa GOTHAM CITY a na druhé stojánek na nářadí. Obě stěny lze na pantech odklopit a získat tak více prostoru na hraní. Kromě celé řady funkcí a doplňků nabízí tato všestranná stavebnice také minifigurky Batmana, Seliny Kyle, Riddlera, tuláka, Alfréda a komisaře Gordona. Riddler zanechal tajné zprávy na 3 prvcích, které lze číst pouze pomocí speciální lupy, abyste získali vodítka. Když Batman vyrazí na své motorce, může se převléknout do driftera. Pokud se vrátí s padouchy v zavazadlech, může padouchy umístit do vězení Bathcave. Rozsáhlá řada doplňků, včetně počítačů, nástrojů, svařovacího vybavení a mapy města, inspiruje ke kreativnímu hraní bez konce.

Stavebnice s modelem Batmanovy jeskyně představuje parádní dárek pro děti, které zbožňují Batmana a tvůrčí dobrodružství se superhrdiny. Navíc ji lze snadno kombinovat s ostatními sadami z řady Lego DC Batman. Kombinujte sady pro extra porci zábavy. Na opravářský nájezd Batmanovy jeskyně může najet také Batmobil ze stavebnice Lego Batman Batmobil: Honička s Tučňákem (76181LEG).

  • Herní sada měří přes 20 cm na výšku, 32 cm na šířku a 25 cm do hloubky

  • Počet kostek: 581

Všechny stavebnice Lego DC přinášejí malým superhrdinům neomezené možnosti kreativního hraní.

Součástky Lego splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Počet dílků stavebnice: 581
Věk: Od 8 let
Načítám