LEGO DC 76179 - Honička na motorce Batmana a Seliny Kyle

Akce ve zběsilém tempu – Působivá sada se dvěma motorkami Lego DC Batman: Honička na motorce Batmana a Seliny Kyle otvírá dětem bránu do vzrušujícího světa filmu The Batman.
EAN: 5702016911664
Kód 1: 2276179
Kód 2: 76179LEG
325 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Akce ve zběsilém tempu – Působivá sada se dvěma motorkami Lego DC Batman: Honička na motorce Batmana a Seliny Kyle otvírá dětem bránu do vzrušujícího světa filmu The Batman. Součástí jsou minifigurky Batmana s látkovou kápí a Seliny Kyle, Batarang, hákovací zbraň, řetízek, dílek v podobě drahokamu a signalizační zařízení Batsignal, které svítí ve tmě. Děti se mohou těšit na strhující projížďku na motorce s Batmanem a Selinou Kyle. Nekončící superhrdinská dobrodružství čekají. Tato všestranná stavebnice jistě potěší fanoušky Batmana a malé nadšence do motorek.

  • Batmanova motorka měří přes 4 cm na výšku, 9 cm na délku a 3 cm na šířku

  • Počet kostek: 149

Aplikace s návody na stavění Lego dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují. Všechny stavebnice Lego DC přinášejí malým superhrdinům neomezené možnosti kreativního hraní.

Lego dílky splňují přísné standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Počet dílků stavebnice: 149
Věk: Od 6 let
Načítám