LEGO Star Wars 75322 - AT-ST z planety Hoth

Vůbec poprvé byl AT-ST z bitvy o Hoth znovu vytvořen s Lego kostkami. Se sadou „AT-ST auf Hoth“ si děti budou rády opakovat vzrušující scény ze Star Wars: Impérium vrací úder.
EAN: 5702017155487
Kód 1: 2275322
Kód 2: 75322LEG
1 090 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vůbec poprvé byl AT-ST z bitvy o Hoth znovu vytvořen s Lego kostkami. Se sadou „AT-ST auf Hoth“ si děti budou rády opakovat vzrušující scény ze Star Wars: Impérium vrací úder. Pro přístup do kokpitu lze otevřít poklop a střechu. Model má navíc otočnou hlavu (s otočným kolečkem), 2 vystřelovače a pohyblivé nohy. Pro kreativní hraní rolí obsahuje sada také tři minifigurky Lego Star Wars, včetně Chewbacca ve sněhovém maskovacím obleku, a také další Lego figurku, imperiálního sondového droida. Lego Group od roku 1999 vytváří hvězdné lodě, vozidla, místa a postavy z vesmíru Star Wars. Široká škála dostupných sad inspiruje fanoušky všech věkových kategorií. 

První Lego Star Wars model AT-ST z bitvy o Hoth: Tato detailní stavebnice umožňuje fanouškům znovu vytvořit známé scény ze Star Wars: Impérium vrací úder. Tři Lego minifigurky a droid: Chewbacca ve sněhovém maskovacím obleku, pilot AT-ST a rebel s vybavením a další Lego figurka - imperiální sondový droid Spousta funkcí umožňuje dětem hrát si nápaditě: AT-ST má otočnou hlavu s otočným kolem, 2 vystřelovače, pohyblivé nohy a kokpit pro minifigurku, který je přístupný přes poklop a odklápěcí střechu.

  • AT-ST je vysoký 26 cm, délka 16 cm a šířka 13 cm

  • Počet kostek: 586

Stavějte s podporou aplikací: Aplikace Lego Building Instructions umožňuje dětem přibližovat, otáčet a zblízka si prohlížet digitální model při stavění. Stavebnice pro fanoušky všech věkových kategorií: Lego Star Wars sady umožňují dětem i dospělým fanouškům znovu vytvořit legendární filmové scény, znázornit nová dobrodružství a předvést velkolepé modely.

Lego kostky a díly splňují přísné normy kvality, takže je lze bez námahy a pevně skládat. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a důkladně analyzovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 7 x 19 cm

 

 


  •  

  •  
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 586
Věk: Od 9 let
Načítám