LEGO City 60329 - Školní den

Školní sada z Lego City pro děti od 6 let. Stavebnice Školní den od Lego City je doslova nabitá detaily pro kreativní hraní. Co se ukrývá v krabici?
EAN: 5702017161594
Kód 1: 2260329
Kód 2: 60329LEG
51,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Školní sada z Lego City pro děti od 6 let. Stavebnice Školní den od Lego City je doslova nabitá detaily pro kreativní hraní. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení 2patrové školní budovy se školním dvorem, modelem školního autobusu, zastávky, kola a 7 minifigurkami, včetně 2 postav z Lego City TV, a k tomu navíc figurku veverky. Školní sada nabízí 2 místnosti nabité vybavením pro kreativní hraní, včetně Bunsenova kahanu, kostry pro výuku anatomie, lavic, tabule, kytary, bicí soupravy a mikrofonu. Součástí jsou doplňky pro Lego minifigurky. Školní sada obsahuje zábavné doplňky pro minifigurky, včetně kamery, helem, batohů, kytary a bicích paliček. Chybět nesmí interaktivní digitální návod na stavění. Díky aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a prohlížet model ze všech úhlů. Děti mohou hravým způsobem získávat sebevědomí a rozvíjet klíčové dovednosti pro život.

  • Po sestavení měří model přes 15 cm na výšku, 27 cm na šířku a 25 cm do hloubky

  • Počet kostek: 433

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 35 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 433
Věk: Od 6 let
Načítám