LEGO City 60328 - Stanice pobřežní hlídky

Plážové sady pro děti od 5 let. S kreativní stavebnicí Stanice pobřežní hlídky od Lego City se na pláž můžete vydat, kdykoli se vám zachce. Co se ukrývá v krabici? 
EAN: 5702017161587
Kód 1: 2260328
Kód 2: 60328LEG
24,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Plážové sady pro děti od 5 let. S kreativní stavebnicí Stanice pobřežní hlídky od Lego City se na pláž můžete vydat, kdykoli se vám zachce. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení 2patrové stanice pobřežní hlídky, čtyřkolky, zmrzlinářského vozíku a pláže s palmou, a k tomu navíc 4 minifigurky a figurky kraba a želvy. Dvoupatrová stanice pobřežní hlídky nabízí spoustu prvků pro rychlý začátek hraní, včetně řídicí místnosti s pracovní oblastí, dalekohledem a reproduktory, ale také čtyřkolku. Doplňky pro minifigurky Lego přinášejí ještě více zábavy. Součástí jsou zábavné doplňky pro kreativní hraní, jako například sběrač na odpadky, láhev, záchranný kruh, mobilní telefon a brýle. Díky aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a prohlížet model ze všech úhlů. Malí stavitelé mohou hravým způsobem rozvíjet sebevědomí a klíčové dovednosti pro život.

  • Po sestavení měří stanice pobřežní hlídky přes 15 cm na výšku, 22 cm na šířku a 20 cm do hloubky

  • Počet kostek: 211

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 211
Věk: Od 5 let
Načítám