LEGO City 60322 - Závodní auto

Se stavebnicí Závodní auto od Lego City nabere kreativní hraní vyšší obrátky. Zábavný úvod do řady Skvělá vozidla Lego City. Co se ukrývá v krabici? 
EAN: 5702017117102
Kód 1: 2260322
Kód 2: 60322LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Závodní auto od Lego City nabere kreativní hraní vyšší obrátky. Zábavný úvod do řady Skvělá vozidla Lego City. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení závodního auta, a k tomu navíc trofej pro vítěze, nářadí a minifigurky řidiče a mechanika. Propracované detaily ve stylu F1. Děti se při sestavování mohou důkladně seznámit s modelem závoďáku a poté za volant posadit řidiče. Zábava na závodním okruhu jim tak vydrží dlouhé hodiny. Ideální na hraní na doma i na cestách. Chybět nesmí zábavné doplňky pro minifigurky. Součástí repliky závoďáku jsou dílky Lego představující kladivo, hasák, helmu a trofej pro vítěze. Akčním závodům a opravám v boxech tak nebude nic stát v cestě.

  • Po sestavení měří závodní auto přes 3 cm na výšku, 11 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 46

Ideální na hraní na doma i na cestách. Chybět nesmí zábavné doplňky pro minifigurky. Součástí repliky závoďáku jsou dílky Lego představující kladivo, hasák, helmu a trofej pro vítěze. Akčním závodům a opravám v boxech tak nebude nic stát v cestě.

Tato sada pro děti od 4 let obsahuje začátečnickou kostku Lego, obrázkový návod na stavění a digitální pokyny, které jsou k dispozici ve speciální aplikaci Lego. Skvělá vozidla Lego City přinášejí realistické modely a zábavné postavy. Děti mohou rozvíjet klíčové dovednosti a sebevědomí, zatímco stavějí a hrají si.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 4,5 x 15 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 46
Věk: Od 4 let
Načítám