LEGO City 60316 - Policejní stanice

Policejní stanice na motivy seriálu z prostředí Lego City. Sada Policejní stanice od Lego City je doslova nabitá inspirací. Určeno dětem a fanouškům seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? 
EAN: 5702017161914
Kód 1: 2260316
Kód 2: 60316LEG
51,88 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Policejní stanice na motivy seriálu z prostředí Lego City. Sada Policejní stanice od Lego City je doslova nabitá inspirací. Určeno dětem a fanouškům seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení 3podlažní policejní stanice, hlídkového vozidla, vrtulníku a popelářského auta, a k tomu navíc figurka psa a 5 minifigurek, včetně 3 postav z Lego City TV. Popelářské auto je vybaveno výtahem na popelnice a 2 „beranidly“ pro proražení zdi vězeňské cely. Nechybí ani křižovatka umožňující propojení s ostatními sadami Lego City. Samozřejmostí jsou doplňky pro minifigurku Lego. Tato policejní sada nabízí celou řadu zábavných doplňků pro kreativní hraní, včetně dílků v podobě vysílačky, kamery, psí hromádky a koblihy.

  • Po sestavení měří policejní stanice přes 27 cm na výšku, 28 cm na šířku a 24 cm do hloubky

  • Počet kostek: 668

Samozřejmostí je interaktivní digitální návod na stavění. Díky aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a prohlížet model ze všech úhlů. Rozvoj kreativních dovedností prostřednictvím stavění. Děti mohou hravým způsobem rozvíjet sebevědomí a klíčové dovednosti pro život.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 8 x 54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 668
Věk: Od 6 let
Načítám