LEGO Friends 41707 - Auto sázečů stromů

Probuďte ve svém dítěti zájem o přírodu s vozem na sázení stromů Lego Friends. Chlapci a dívky ve věku od 6 let se při stavění a hraní učí, jak rostou rostliny. 
EAN: 5702017155081
Kód 1: 2241707
Kód 2: 41707LEG
609 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Probuďte ve svém dítěti zájem o přírodu s vozem na sázení stromů Lego Friends. Chlapci a dívky ve věku od 6 let se při stavění a hraní učí, jak rostou rostliny. Tato vysoce kvalitní sada obsahuje 2 minifigurky - panenky, školku, mobilní pick-up, spoustu zahradního nářadí a několik figurek zvířátek, které dělají společnost Lego Friends mini - panenkám při práci. Malí fanoušci vozidel budou milovat pickup, který byl přeměněn na elektrické vozidlo. Disponuje jeřábem, kterým lze stromy zvednout na ložnou plochu. Pokud vaše dítě sundá střechu, může dát obě figurky do kabinky. Představte svému dítěti svět města Heartlake. Zajímá vaše dítě fyzika, sport, umění nebo příroda? Pak určitě najdou sadu, která probudí jejich fantazii – a postavu, která je jim velmi podobná. Děti, které mají blízko k přírodě, si zamilují sadu Lego Friends „Vozidlo na sázení stromů“, protože obsahuje elektrický sběrač a školku. Tento dárek od Lego Friends obsahuje 2 figurky, skleník, pickup, spoustu zahradního nářadí a 5 figurek zvířátek pro děti. Tato herní sada pro děti obsahuje skleník na zalévání sazenic a také sběrač s jeřábovým ramenem, odklápěcí zadní víko a odnímatelnou střechu. Děti si zamilují mnoho chytrých detailů. Mladí zahrádkáři mohou naplnit konev ruční pumpou v retro stylu, kopat díry rýčem a krmit veverku žaludy.

  • Snímač je 7 cm vysoký, 14 cm dlouhý a 6 cm široký

  • Počet kostek: 336

Bezplatná aplikace Lego Building Instructions umožňuje malým stavitelům přibližovat, otáčet a blíže si prohlédnout pohledy na digitální modely. Díky tomu je zážitek ze stavby ještě podmanivější. 

Model lze zkombinovat s Lego Friends hracími sadami „Houseboat“ (41702LEG) a „Friendship Tree House“ (41703LEG), takže děti mohou vyjádřit svou blízkost k přírodě v mnoha dalších hrách na hraní rolí.

Oblíbené hračky Lego splňují přísné standardy kvality v tomto odvětví, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je pokaždé perfektně složit a snadno znovu rozložit. Lego prvky jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují nejpřísnější globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 336
Věk: Od 6 let
Načítám