LEGO Minecraft 21178 - Liščí domek

Díky široké řadě cool postav, autentických doplňků a neomezených herních možností je stavebnice Liščí domek od Lego Minecraft ideálním dárkem pro děti od 8 let.
EAN: 5702017155791
Kód 1: 2221178
Kód 2: 21178LEG
409 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Díky široké řadě cool postav, autentických doplňků a neomezených herních možností je stavebnice Liščí domek od Lego Minecraft ideálním dárkem pro děti od 8 let. Děti mají možnost uplatnit své dovednosti ze světa Minecraft a postavit si domek ve tvaru spící lišky. Díky otevřené zadní straně a odnímatelné střeše lze velmi snadno uspořádat nábytek a hrát si ve vnitřním prostoru. Venku čeká liščí mládě, dospělá liška a polární liška, které děti mohou nakrmit lesními plody, než se zvířecí kamarádi uloží ke spánku. Zombie utopenec, oblíbená postava ze hry, způsobí pozdvižení. Děti se před ním musí ubránit mečem, aby zbraň následně mohly vyměnit za rybářský prut a nachytat si pár kousků. Stavebnice Obsahuje ikonické postavy Minecraftu: utopence, lišku, mládě lišky, polární lišku a hrdinu s liščí kůží. Otevřená záda a odnímatelná střecha umožňují imaginativní hraní rolí v budově. Venku mohou děti krmit zvířata, ryby a vystrašit zombie.

  • Přenosná sada měřící přes 10 cm na výšku, 17 cm na šířku a 12 cm do hloubky v sobě ukrývá kompletní herní svět

  • Počet dílků: 193

Minecraft v reálném světě – Stavebnice řady Lego Minecraft přinášejí fanouškům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru. Součástí jsou postavy, scény a funkce tvořené pestrým mixem kostek a dílků Lego.

Lego kostky splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 193
Věk: Od 8 let
Načítám