LEGO DUPLO 10966 - Legrace ve vaně: Plovoucí ostrov se zvířátky

Sada Legrace ve vaně: Plovoucí ostrov se zvířátky z řadyLego Duplo Moje první je všestranná, snadno omyvatelná stavebnice s ostrovem, který lze použít také jako úložné řešení.
EAN: 5702017153605
Kód 1: 2210966
Kód 2: 10966LEG
939 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Sada Legrace ve vaně: Plovoucí ostrov se zvířátky z řadyLego Duplo Moje první je všestranná, snadno omyvatelná stavebnice s ostrovem, který lze použít také jako úložné řešení. Ve stavebnici najdete rybu, chobotnici, lva a plameňáka. Plovoucí ostrov lze rozdělit na 2 části, které také plavou. Spodní část pak můžete použít i při hraní mimo vanu. Nejmenší stavitelé si poskládají jednoduché modely zvířátek a pak si užijí spoustu zábavy na tropickém ostrově, přičemž budou rozvíjet své dovednosti. Darujte tuto tvůrčí stavebnici dětem od 18 měsíců.

  • Ostrov měří přes 8 cm na výšku a 22 cm v průměru a lze jej rozdělit na 2 části, které plavou

  • Počet kostek: 20

Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly poutavé příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu fascinujících detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat velký první krok na cestu životem.

Dílky Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 9 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 20
Věk: Od 18 měsíců
Načítám