LEGO DUPLO 10965 - Legrace ve vaně: Plovoucí vláček se zvířátky

Barevná sada Legrace ve vaně: Plovoucí vláček se zvířátky z řady Lego Duplo Moje první obohatí koupání o hravé příležitosti k učení. Sestavitelná zvířátka! 
EAN: 5702017153599
Kód 1: 2210965
Kód 2: 10965LEG
419 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Barevná sada Legrace ve vaně: Plovoucí vláček se zvířátky z řady Lego Duplo Moje první obohatí koupání o hravé příležitosti k učení. Sestavitelná zvířátka! Ve stavebnici na vás čeká hroch, kachna a lední medvěd, a navíc také kyblík, mráček a 3 plovoucí kruhy, které lze otevřít pro snadné mytí. Malé děti si postaví každé zvířátko ze dvou kostek a pak je umístí do plovoucích kruhů. Kruhy lze spojit a dělají bublinky, když projíždějí vodou. Darujte tuto tvůrčí stavebnici dětem od 18 měsíců.  Všestranný vláček, který plave! 

  • Hračka dělaná na míru těm nejmenším měří přes 11 cm na výšku, 46 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet kostek: 14

Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby nabízely zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat velká první krok na cestu životem.

Dílky Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 9 x 35 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 14
Věk: Od 18 měsíců
Načítám