LEGO DUPLO 10964 - Legrace ve vaně: Plovoucí panda červená

Sada Legrace ve vaně: Plovoucí panda červená z řady Lego Duplo Moje první obohatí koupání o hravé příležitosti k učení. Snadno omyvatelná hračka do vany.
EAN: 5702017153582
Kód 1: 2210964
Kód 2: 10964LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Legrace ve vaně: Plovoucí panda červená z řady Lego Duplo Moje první obohatí koupání o hravé příležitosti k učení. Snadno omyvatelná hračka do vany. Součástí stavebnice je panda červená, kyblík a plovoucí kruh, který lze otevřít pro snadné čištění. Děti spojí 2 kostky, aby sestavily pandu, pak ji umístí do plovoucího kruhu a užijí si bezpočet herních možností. Skvělý dárek pro předškoláky! Darujte tuto tvůrčí stavebnici dětem od 18 měsíců. 

  • Tato hračka dělaná na míru dětem se dá spojit s dalšími plovoucími hračkami Lego Duplo (prodávány samostatně) a měří přes 10 cm na výšku, 21 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet kostek: 5

Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby přinášely zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat velký první krok na cestu životem.

Dílky Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 19 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 5
Věk: Od 18 měsíců
Načítám