LEGO City 60310 - Motorka kaskadéra Kuřete

Kaskadérská motorka Lego City nabízí spoustu akční zábavy. Hrací sada obsahuje skvělou motorku se setrvačníkem pro cool kolečka a vysoké skoky. 
EAN: 5702017024226
Kód 1: 2260310
Kód 2: 60310LEG
169 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kaskadérská motorka Lego City nabízí spoustu akční zábavy. Hrací sada obsahuje skvělou motorku se setrvačníkem pro cool kolečka a vysoké skoky. Umístěte Clemmonse z televizního seriálu "Lego City - Adventure" v jeho kuřecím kostýmu na kaskadérském kole a nechte ho předvádět dech beroucí kaskadérské kousky. Kaskadérská motorka maskota v kuřecím kostýmu Lego City je skvělá herní sada, která obsahuje nejen parádní motorku se setrvačníkem pro dech beroucí kaskadérské kousky, ale také minifigurku z televizního seriálu "Lego City - Adventure". Sada obsahuje vše, co děti potřebují ke stavbě skvělé kaskadérské motorky se setrvačníkem a minifigurkou Clemmonse (maskot týmu v kostýmu kuřete) z televizního seriálu "Lego City - Adventure". Děti tlačí na kaskadérském kole, aby aktivovaly setrvačník, a pak model uvolní, aby provedly velkolepé skoky, divoké kaskadérské kousky a skvělá přistání. 

Motocykly se setrvačníky, skvělá vozidla a realistické konstrukce v sadách Lego City Stuntz umožňují dětem zažít vzrušující akci. Zábavné postavy vás zvou k nápaditému hraní rolí. Zkombinujte akční sady ze skvělého světa Lego City Stuntz pro ještě více zábavy! 

  • Kaskadérská motorka je 3 cm vysoká, 6 cm dlouhá a 2 cm široká

  • Počet kostek: 10

Kromě tištěných návodů na stavění jsou Instructions PLUS k dispozici také v bezplatné aplikaci Lego stavební návody pro chytré telefony a tablety. Díky tomuto interaktivnímu průvodci je stavění s Lego kostkami opravdu hračkou! Sady Lego City Stuntz obsahují skvělá vozidla a vtipné figurky, které dětem umožňují realisticky zobrazovat vzrušující příběhy a skvělé scénáře.

Od roku 1958 jsou všechny Lego kostky a díly vyráběny v souladu s přísnými průmyslovými standardy kvality, takže jsou jednotné, kompatibilní a nabízejí skvělou zábavu při stavění. Stavebnice Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že každá herní sada splňuje přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 9 cm


 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 10
Věk: Od 5 let
Načítám