Seva Stavebnice - První stavebnice Blok

Stavebnice První stavebnice BLOK obsahuje 36 dílků. Rozvíjí fantazii a jemnou motoriku dítěte. Neobsahuje malé dílky proto je ideální pro nejmenší.

EAN: 8592812180107
Kód 1: 0305-2.01
219 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 11ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice První stavebnice BLOK obsahuje 36 dílků. Rozvíjí fantazii a jemnou motoriku dítěte. Neobsahuje malé dílky proto je ideální pro nejmenší.

Stavebnice BLOK je určena pro nejmenší a děti předškolního věku. Pomáhá jim rozvíjet fantazii a jemnou motoriku. Stavebnice nabízí obrovské možnosti a díky variabilitě z ní sestavíte téměř cokoliv. Dílky stavebnice jsou dostatečně velké, takže si s ní mohou bezpečně hrát již děti od 1 roku.

Stavebnice Blok 1, Blok - Flora 3 a Blok - Flora 4 jsou určeny pro děti od 1 roku, protože neobsahují žádné malé dílky a nehrozí jejich spolknutí, vdechnutí nebo jiné poranění. Zbylé stavebnice BLOK jsou určeny pro děti od 3 let. Dle zakoupeného balení si můžete ze stavebnice BLOK sestavit domeček, zámek, automobil, letadlo, kytičky, stromečky, zvířátka ze zoo nebo farmy, postavičky a vše co vás nebo vaše děti napadne. Všechny stavebnice BLOK jsou vzájemně plně kompatibilní, takže ji můžete neustále rozšiřovat a doplňovat o nové dílky.

Všechny hračky a stavebnice, které vyrábíme, jsou vyrobeny v České republice! Jsou vyráběny poctivě a s ohledem na to, že si se stavebnicemi budou hrát naše/vaše děti.

Rozměry: 7 x 34 x 7 cm

Hmotnost: 0,3522 kg

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 36
Věk: Od 12 měsíců
Načítám