LEGO Marvel 76156 - Vzestup Doma

Stavebnice Vzestup Doma od Lego Marvel dětem umožní prozkoumat propracovaný interiér kosmické lodi Eternalů a následně si přehrát závěrečnou bitvu se 6 minifigurkami superhrdinů a 2 zlými Devianty.
EAN: 5702016619362
Kód 1: 2276156
Kód 2: 76156LEG
2 265 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Vzestup Doma od Lego Marvel dětem umožní prozkoumat propracovaný interiér kosmické lodi Eternalů a následně si přehrát závěrečnou bitvu se 6 minifigurkami superhrdinů a 2 zlými Devianty. Stavebnice s kosmickou lodí a superhrdinskými bitvami! Pokud hledáte novou hračku pro své dítě, nabídněte mu tuto stavebnici s bitevními loděmi. Uvidíte, že si ji zamiluje. Děti se mohou připojit k 6 Eternalům – Makkari, Ikarisovi, Theně, Sersi, Druigovi a Phastosovi – a prozkoumat jejich úžasnou vesmírnou loď. Je zde možnost vytáhnout nahoru 3 strany a získat tak přístup ke kokpitu, místnosti se zbraněmi, laboratoři a dalším prvkům. Ale když se objeví zlý vůdce Deviantů se svým komplicem, budou je děti muset porazit pomocí vesmírné lodi!

  • Vesmírná loď Eternals je dlouhá 22 cm

  • Počet kostek: 1040 

Pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato Lego sada jako jediná obsahuje minifigurky Druiga a Phastose! Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel – parádní stavebnice se superhrdiny Stavebnice s Eternaly od Lego Marvel jsou plné akce a obsahují parádní minifigurky, které inspirují malé kreativce a hodí se jako vánoční či narozeninové dárky.

Hračky Lego Marvel The Eternals umožňují dětem prožít dobrodružství a filmovou akci vlastníma rukama! Skvělé sběratelské minifigurky umožňují nespočet nápaditých rolí a dobrodružství. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 48 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 1040
Věk: Od 8 let
Načítám