LEGO Marvel 76155 - Ve stínu Arishema

Zkombinujte všechny zábavné prvky z Marvelova filmu Eternals v jedné úžasné Lego sadě.
EAN: 5702016619409
Kód 1: 2276155
Kód 2: 76155LEG
1 609 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zkombinujte všechny zábavné prvky z Marvelova filmu Eternals v jedné úžasné Lego sadě. Stavebnice Ve stínu Arishema proti sobě postaví 4 Eternaly, Devianta a Celestiala v souboji superhrdinů. Prožijte znovu akci z filmů od Marvelu Děti mohou spojit své síly se 4 Eternaly a porazit společně netopýra Devianta. Eternalové mají parádní schopnosti: Ajak dokáže jako jediná komunikovat s Celestialy, mocnými mimozemskými bytostmi; Sersi umí přeměnit hmotu na cokoli, co si zamane; Ikaris má nadlidskou sílu a Kingo dokáže pracovat se zemskou energií. Sada obsahuje také pohyblivou figurku Celestiala, která v ruce udrží minifigurku Eternala. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato Lego sada jako jediná obsahuje minifigurky Ajak a Kingoa! 

  • Celestial je vysoký 30 cm

  • Počet kostek: 493 

Stavebnice na motivy filmu Eternals od Lego Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou je nekonečným vesmírem zábavného hraní. Stavebnice na motivy filmu Eternals od Lego Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou je nekonečným vesmírem zábavného hraní.

Děti mohou tuto sadu zkombinovat s dalšími hracími sadami Lego Marvel The Eternals pro ještě nápaditější hru. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 493
Věk: Od 7 let
Načítám