LEGO Marvel 76154 - Deviantova léčka!

Stavebnice Deviantova léčka! od Lego Marvel dětem umožní znovu prožít akci a vzrušení z filmu Eternals studia Marvel a vymýšlet si vlastní superhrdinská dobrodružství.
EAN: 5702016619355
Kód 1: 2276154
Kód 2: 76154LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Deviantova léčka! od Lego Marvel dětem umožní znovu prožít akci a vzrušení z filmu Eternals studia Marvel a vymýšlet si vlastní superhrdinská dobrodružství. Spousta akce z filmu Eternals studia Marvel z roku 2021 Když 6nohý Deviant s chňapající čelistí zaútočí na 3 Eternaly – Thenu, Gilgameše a Makkari – musí jim děti přispěchat na pomoc se všemi svými schopnostmi superhrdinů. S pomocí 3 minifigurek superhrdinů si děti mohou hrát na to, že mají superschopnosti: Thena dokáže vyvolat zbraně na boj zblízka, Gilgameš má supersílu a Makkari vyniká fenomenální rychlostí. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato sada Lego jako jediná obsahuje minifigurku Gilgameše!

  • Model Deviant je vysoký 12 cm 

  • Počet kostek: 197

Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel přinášejí nekonečnou porci zábavy. Stavebnice inspirované filmem Eternals od Lego Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou fanoušky nekonečným vesmírem zábavného hraní. S touto superhrdinskou herní sadou The Eternals mohou děti stavět, hrát si a tvořit. A díky jednoduchému přiloženému návodu na stavění může zábava začít hned!

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 197
Věk: Od 6 let
Načítám