LEGO Marvel 76145 - Letecký útok Eternalů

Akční stavebnice Letecký útok Eternalů od Lego Marvel přenáší napětí a dobrodružství z filmu studia Marvel do rukou malých superhrdinů. 
EAN: 5702016831337
Kód 1: 2276145
Kód 2: 76145LEG
219 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Akční stavebnice Letecký útok Eternalů od Lego Marvel přenáší napětí a dobrodružství z filmu studia Marvel do rukou malých superhrdinů. Tvořivá akce se superhrdiny a Devianty Když obrovský okřídlený Deviant zaútočí na 2 populární Eternaly – Ikarise a Sprite – musejí jim děti přispěchat na pomoc se všemi svými superhrdinskými schopnostmi. Tato skvělá Lego stavebnice fanouškům připomene památné scény z filmu Eternals studia Marvel a možná je i přivede na vlastní příběhy. Pro spoustu superhrdinské akce sada obsahuje 2 Eternals - Lego Marvel minifigurky Ikaris a Sprite - akční figurku Devianta s pohyblivými křídly, 2 meče Sai, 1 meč Ninja a 2 blastery!

Parádní superschopnosti jsou nevyčerpatelným zdrojem zábavy: Těšte se na živé iluze Sprite a Ikarisovu schopnost létat. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato Lego sada jako jediná obsahuje minifigurku Sprite!

  • Deviant je vysoký 11 cm a bude středem pozornosti v dětském pokoji, když s tím nebude bojovat s minifigurkami Lego Marvel Ikaris a Sprite z této filmové sady The Eternals.

  • Počet kostek: 133

Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel Stavebnice inspirované filmem Eternals od Lego Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou fanoušky nekonečným vesmírem zábavného hraní. 

Stavebnice Lego splňují nejpřísnější průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se bez námahy spojují a roztahují – a to již od roku 1958. Lego kostky a dílky jsou testovány a analyzovány pádem, teplem, tlakem a kroucením, aby byla zajištěna tato stavebnice pro děti.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 133
Věk: Od 7 let
Načítám