LEGO City 60299 - Kaskadérská soutěž

Stavebnici Kaskadérská soutěž od Lego City si zamilují všechny soutěživé děti.
EAN: 5702016911602
Kód 1: 2260299
Kód 2: 60299LEG
16,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnici Kaskadérská soutěž od Lego City si zamilují všechny soutěživé děti. Najdou v ní 2 motorky se setrvačníkem pro předvádění úžasných kousků. Také nechybí přestavitelná dráha s rampou a ohnivým kruhem. Nezapomenutelné zážitky si užijete spolu s minifigurkami jezdce a Dukea Detaina, kterého znáte ze seriálu Lego City! Hrací sada obsahuje 2 motorky se setrvačníky, kaskadérský kurz a 2 minifigurky, včetně hrdiny Lego City TV. Sada obsahuje požární obruč, výškově nastavitelná věž, sestavitelné Lego plameny, 2 kaskadérská kola se setrvačníky a 2 minifigurky kaskadérů. Jedním z nich je televizní hrdina Lego City Duke DeTain. Děti nechávají kaskadérská kola skákat přes rampu přes požární obruč pomocí setrvačníků. Skok se stává ještě obtížnějším, když je požární obruč vytlačena nahoru! Nejsou potřeba žádné baterie. Stačí dětská fantazie a technika setrvačníku!

  • Hotový model z herní sady Lego City „Stunt Competition“ je 24 cm vysoký, 22 cm široký a 11 cm hluboký

  • Počet kostek: 73

Sada obsahuje digitální návod na stavění, se kterým si poradí už děti ve věku od 5 let Součástí této sady je podrobný tištěný návod na stavění a digitální průvodce Instructions PLUS. Tento interaktivní návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego s návody pro chytré telefony a tablety a přináší nástroje pro přibližování a otáčení, takže si děti při stavění užijí ještě více zábavy! Cool stavebnice pro děti Stavebnice Lego City Stuntz zavedou děti do akčního světa kaskadérů, kde na ně čeká motorka se setrvačníkem a spousta realistických modelů a zábavných postav, které inspirují k přehrávání vzrušujících scénářů ze skutečného života. Stavebnice Lego City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci dobrodružství!

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 73
Věk: Od 5 let
Načítám