LEGO City 60297 - Demoliční kaskadérská motorka

Nechte děti vychutnat si napínavou akci s demoliční kaskadérskou motorkou od Lego City.
EAN: 5702016912715
Kód 1: 2260297
Kód 2: 60297LEG
6,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nechte děti vychutnat si napínavou akci s demoliční kaskadérskou motorkou od Lego City. Je vybavena setrvačníkem a řídí ji Wallop, slavný kaskadér ze seriálu Lego City Dobrodružství – tato vzrušující kombinace zaručeně nadchne davy. Motorové kaskadérské kolo Lego City nabízí rychlou akci. Stavebnice obsahuje motorku se setrvačníkem a odvážného kaskadéra Wallopa z televizního seriálu Lego City. Sada obsahuje vše, co děti potřebují ke stavbě silné kaskadérské motorky se setrvačníkem a odvážnou minifigurkou Wallopa z televizního seriálu Lego City - Adventure. Děti tlačí na kaskadérském kole, aby poháněly setrvačník, a pak pustí model, aby prorazily zdi a provedly velkolepé skoky.

  • Hotové elektrické kaskadérské kolo je 3 cm vysoké, 6 cm dlouhé a 2 cm široké

  • Počet kostek: 12

Zkombinuj motorku pro kaskadéry s dalšími hracími sadami Lego City Stuntz pro ještě velkolepější kaskadérské show. Zábava pro kluky a holky od 5 let V krabici této sady Lego najdete jednoduchý návod. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si průvodce Instructions PLUS v rámci aplikace Lego s návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí stavitelé stanou opravdovými mistry. 

Děti v záři reflektorů! Stavebnice Lego City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze skutečného života. Stavebnice Lego City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci dobrodružství!

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 12
Věk: Od 5 let
Načítám