Winmau Sisalový terč Blade 6 Dual Core

Nejnovější řada sisalových terčů Blade 6 nabízí ohromující design, inovativní zpracování a skvělý zážitek ze hry. Sisalový terč Blade 6 Dual Core nabízí dobře viditelnou hrací plochu a optimální hustotu vláken.

EAN: 5023231013217
Kód 1: W3031
1 990 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nejnovější řada sisalových terčů Blade 6 nabízí ohromující design, inovativní zpracování a skvělý zážitek ze hry. Sisalový terč Blade 6 Dual Core nabízí dobře viditelnou hrací plochu a optimální hustotu vláken navrženou pro maximální skórování. Snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro s vysokou hustotou pohlcuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky v terči a výrazně se zvyšuje odolnost. Optimální hustota vláken a vylepšená retence terče v zónách double, triple a bullseye zajišťuje maximální skórovací potenciál. Ultratenký drátek se sklonem 60° odklání šipky do segmentů a zajišťuje tak naprosto minimální odrazy. Plně tvrzený bullseye a 25, oba s drátem "Density Control™", jsou nyní o 25% tenčí. Blade 6 Dual Core je vybaven snadno nastavielným montážním systémem Rota-Lock, takže se hodí na jakoukoliv stěnu a můžete začít hrát během několika minut. Vyrobeno z nejkvalitnějšího východoafrického sisalu pro ty nejnáročnější hráče a prostředí. Blade 6 Dual Core je schválen pro profesionální turnaje a je vyroben dle oficiálních specifikací Světové šipkové federace.

Elegantní design, moderní zpracování a bezproblémová technologie Blade 6 Dual Core činí každou hru pozoruhodnou.

  • šestá generace technologie Blade
  • Dual Core Technology - snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro s vysokou hustotou pohlcuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky
  • ultratenké dráty - systém ultra tenkých Hi-Carbon drátů posouvá hranice pro maximální skórovací potenciál
  • o 25% tenčí drát pro bullseye a 25 - 25% zmenšení šířky drátů pro lepší skóre. Zkonstruováno s technologií Density Control™ (přihlášeno k patentování).
  • maximální bodová plocha - plně vyhovuje specifikacím Světové šipkové federace
  • tvrzený bullseye a 25 - pokročilý proces tepelného zpracování pro maximální odolnost a odrazové vlastnosti. Zkonstruováno s technologií Density Control™.
  • drát s úhlem ostří 60° - odklání šipky do segmentů a snižuje odrazy
  • Density Control™ - Vrchol technologie šipkových drátů. Profil drátu Density Control™ směruje sisalová vlákna mimo kritické bodovací zóny, čímž optimalizuje hustotu a snižuje množství zachycených vláken pro lepší trvanlivost a udržení šipek.
  • vysoká odolnost hrací plochy
  • Rota Lock System - systém tří ozubených koleček na zadní straně terče, díky kterým uchytíte terč pevně a bez protáčení na jakoukoliv zeď

 

Typ terče: Sisalové
Typ terče - Zboží.cz: sisalový
Načítám