JARNIVYPRODEJ

Efko Soubor her pro předškoláky - DOVEDU TO

Edukativní soubor jednoduchých her pro děti. Procvičuje jemnou a hrubou motoriku, orientaci v prostoru, zručnost a obratnost.

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 8592168549825
Kód 1: 54982
Kód 2: 54982
345 Kč cena s DPH
172 Kč cena s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Edukativní soubor jednoduchých her pro děti. Procvičuje jemnou a hrubou motoriku, orientaci v prostoru, zručnost a obratnost.

Sada obsahuje 10 her:

  1. Provlékání, vyšívání - Pro 1 dítě. Potřebujeme tkaničky, desku s otvory, karty s předlohami k vyšívání. Dítě provléká tkaničky skrz otvory v hrací desce podle vybraného vzoru, tak aby výsledek odpovídal obrázku na kartičkách.

  2. Navlékání barevných tvarových výseků - Pro 1 a více dětí. Dítě navléká pomocí tkaničky jednotlivé druhy ovoce nebo pochutin nebo knoflíků podle vzoru na kartách.Může se hrtá samostatně, nebo se více dětí postupně v navlékání střídá.

  3. Přišívání - Pro 1 dítě. Dítě pomocí tkaniček provlékáním skrz otvory přišívá jednotlivé předměty podle vzoru na kartách podobně jako v návodu výše. V tomto případě se jedná o náročnější dovednost. Dítě si musí poradit zároveň s držením hrací desky a předmětu, který chce na desku „přišít“, tak i s provlékáním tkaniček.

  4. Šroubování - a) podle vzoru na kartách - Dítě sestavuje logické řady podle předloh na kartách pomocí matičky a šroubku, který musí prostrčit skrz otvor herního plánu i otvor předmětu / b) podle slovního pokynu rodiče - Dítě šroubováním připevňuje předměty na desku podle pokynu rodiče a procvičuje tak vnímání prostorových pojmů (vlevo od ..., vpravo od ..., nad ..., pod ..., mezi ...)

  5. a) Obkreslovánky - Dítě si vybere předmět, který položí na herní plán, kde jej po obvodu obkreslí. Snaží se předmětem nehýbat, aby mu výsledný tvar co nejvíce odpovídal. / b)  Dokreslovánky - Rodič na herní plán nakreslí polovinu obrázku (nebo celý obrázek a půlku z něj smaže). Dítě má pak za úkol obrázek dokreslit. / c) Dokreslovánky - Děti si losem určí, kdo začne. Před hrou se nedomlouvají, co budou kreslit. Pro všechny by mělo být překvapením, co společně nakreslí. 

  6. Origami - Skládejte podle předlohy. Se složenou žabkou navíc můžete s ostatními dětmi uspořádat závody, která žabka doskočí dále. TIP - pokud budou chtít dvě děti skládat stejný motiv, ještě před skládáním jej naskenujte a vytiskněte další kopie.

  7. Bleší cirkus - Kartičky se zamíchají a rozloží po místnosti jako dráha s úkoly, dítě běhá postupně od stanoviště ke stanovišti a plní úkoly na kartičkách.

  8. Honzo, vstávej! - Stará klasická hra – dá se hrát i venku

  9. Valná hromada - Zauzlenec - Po vytočení ciferník ukazuje, kterou částí svého těla se mám chytit/dotknout jiné části těla spoluhráče. Hra pokračuje, dokud jsou hráči schopni se jakýmkoli způsobem držet nebo udržet tak, aby nespadli.

  10. Stopy - Jeden hráč rozmístí karty se stopami po místnosti a druhý hráč se snaží jít po stopách tak, že pokládá nohy nebo ruce na příslušné karty na zemi. Náročnost hry můžete zvýšit tím, že mezi stopy umístíte také karty s úkoly, které mají děti předvést.

Hra je určena pro 1 a více hráčů od 4 let.

Doba hraní: cca 30 minut

Balení: 1 ks
Typ hry: Dětské, Vzdělávací
Věk: Od 4 let
Načítám