TM Toys World of Tanks desková společenská hra

Tanková bitva - World od Tanks Battlegrounds World of Tanks je online hra vyvinutá společností Wargaming. Je na trhu již více než deset let a je nejsilnější značkou studií s globálním dosahem.
EAN: 5908273096483
Kód 1: 23409648
Kód 2: 1093KRE9648
29,42 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tanková bitva - World od Tanks Battlegrounds World of Tanks je online hra vyvinutá společností Wargaming. Je na trhu již více než deset let a je nejsilnější značkou studií s globálním dosahem. Denní počet hráčů v této hře, zaznamenaný společností Steam, se dnes odhaduje přibližně na 30 000 souběžných uživatelů a miliony účtů vytvořených pouze ve službě Steam. World od Tanks Battlegrounds je taktická desková hra s paměťovými prvky. Je to výzva pro hráče na dvou úrovních. Neustále se měnící bojiště se skládá z obrazových paměťových karet, kdy až 4 hráči mohou bojovat současně na tabuli, která nikdy není stejná. Hráči hledají páry v 64dílném hracím poli. Velký počet karet je způsoben skutečností, že každý obrázek se neobjeví dvakrát, ale čtyřikrát. Vyjmutí karet z desky omezuje pohyb tanků jednotlivých hráčů - a každý tank ve hře se pohybuje jiným způsobem. Hra vám dává příležitost vytvářet mnoho zajímavých strategických scénářů a dělá každou hru jedinečnou. Tanky a jejich umístění jsou licencovány a pohcázejí přímo z videohry World of Tanks. Hrát mohou jak hráči, kteří nebyli s hrou v kontaktu, protože není nutné ji hrát podle znalostí počítačové hry.

Tato desková hra také obsahuje speciální promo kódy. Kódy fungují pouze pro PC verzi World of Tanks. NELZE je použít pro jiné platformy. Na letáku uvnitř krabice jsou 2 kódy, jeden je pozvánkou pro nové hráče a jeden bonusový kód pro stávající hráče. Kód s pozvánkou - pro nové hráče, kteří si vytvoří účet Wargaming - lehký tank T2 (USA) + slot pro garáž + prémiový účet 7 dní WoT + 500 zlatých. Bonusový kód - pro stávající hráče - přístup ke speciální misi ve hře, která hráčům poskytne spotřební doplňky, které hráči potřebují.

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 10 let.

Rozměr krabice: 25 x 25 x 5 cm 

Balení: 1 ks
Typ hry: Strategické
Věk: Od 10 let
Načítám