Albi Kouzelné čtení - Kouzelné samolepky 2

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací.

EAN: 8590228053794
Kód 1: 15877
119 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Druhá sada oblíbených Kouzelných samolepek. Nová číselná řada pro ty, co již se samolepkami pracují a postrádají nové. Oživte si své fotografie z dovolené, namluvte dětem svou vlastní knížku anebo vytvořte dětem hru! Kouzelné samolepky z edice Kouzelné čtení nabízí spoustu kreativní zábavy. Unikátní samolepky umožní nahrávat rodičům i dětem do tužky příběhy, vzkazy nebo zvuky. S použitím elektronické tužky si je pak mohou kdykoliv poslechnout. 

Jedná se o druhou sadu samolepek s novou číselnou řadou - zakoupením získáte 108 kouzelných samolepek pro nahrávání, kterými můžete rozšířit svou sadu prvních samolepek. 

Kouzelné samolepky jsou skvělá pomůcka, která pomáhá rozvíjet vztahy mezi rodiči a jejich dětmi. Samozřejmě, že Kouzelné samolepky mohou používat i děti samotné. Pomáhají jim rozvíjet jejich fantazii a mohou jim pomoci vytvářet vlastní audio knihy, poznámky, alba atd. Kouzelné samolepky vám i vašim dětem zcela jistě přinesou nekonečnou zábavu a potěšení!

Kniha obsahuje 108 kouzelných samolepek.

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

Balení: 1 ks
Typ hry: Kreativní, Vzdělávací
Věk: Od 3 let
Načítám