Albi Kouzelné čtení - Encyklopedie pro předškoláky

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.
EAN: 9788088317500
Kód 1: 30722
Kód 2: 30722
689 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Zjistěte, jak věci fungují v knize určené (nejen) malým vědcům a objevitelům! Elektronická tužka vám odhalí celou řadu tajemství z běžného života. 

Hlavním hrdinou této knížky je předškolák Šimon. S ním a jeho rodinou se čtenář přenese do mnoha zajímavých prostředí a situací. Interaktivní mluvící kniha Encyklopedie pro předškoláky z edice Kouzelné čtení vezme děti za dobrodružstvím poznávání v 58 kapitolách. 58 kapitol v 25 let starém titulu, který jsme v Albi zrenovovali a ozvučili! Předškoláci se zde dozví zábavnou a vtipnou formou všeobecné informace - co jsou to koníčky, jak je důležitá rodina, proč je potřebné pracovat. Nechte děti objevit a poznat pomocí zvuků a replik, co všechno se kolem nich děje.  

Interaktivní mluvící kniha Encyklopedie pro předškoláky z edice Kouzelné čtení vezme děti za dobrodružstvím poznávání, kterými je provede předškolák Šimon. S ním a jeho rodinou se čtenář přenese do mnoha zajímavých prostředí a situací. Do města, na venkov, k moři, do zoo nebo třeba až do vesmíru. Díky Šimonovi bude potom pro čtenáře hračkou naučit se písmena, čísla, barvy, rozeznávat zvířata a rostliny a vůbec se připravit na to, co je brzy čeká – a to je škola. 

Velkoformátová encyklopedie představí dětem od 3 let celkem 58 kapitol. V knize nechybí zábavná hra, spousta zvuků, dialogů a mnoho dalšího.

Kniha Encyklopedie pro předškoláky obsahuje přes 11 000 zvukových stop.

  • Namluvili: Karolina Gudasová Neuvirthová, Petr Ryšavý, Michal Stejskal

  • Rozměry: 20 x 29 cm

  • Počet stran: 128

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací
Věk: Od 3 let
Načítám