Albi Kouzelné čtení - Samolepková knížka - Zvířátka

Oblíbená zábava pro děti - samolepky - je doplněná o nový rozměr - zvuk. Vylepte si svoji vlastní knížku Kouzelného čtení se zábavnými samolepkami!

EAN: 9788088317531
Kód 1: 29875
Kód 2: 29875
259 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Pojďme se pobavit se zvířátky známými i těmi, která jsou pro nás exotická. Samolepky vám umožní sestavit si i vlastní zvířátko. Nejen v lese, na statku nebo na poli žijí zvířátka. Některá mají svůj pelíšek přímo u nás doma nebo v ZOO. Pojďme se pobavit se zvířátky známými i těmi, která jsou pro nás exotická. Samolepky vám umožní sestavit si vlastní zvířátko. Dokážete podle siluety poznat správnou samolepku a dát ji v ZOO na místo, kam patří? Určitě ano! Tak neváhejte a vydejte se do světa zvířátek. 

Oblíbená zábava pro děti - samolepky - je doplněná o nový rozměr - zvuk. Vylepte si svoji vlastní knížku Kouzelného čtení se zábavnými samolepkami! Naslouchejte informacím, ale hlavně zábavným zvukům při polepování celého sešitu.

Samolepková knížka Dinosauři obsahuje přes 1 000 zvukových stop. Samolepky lze lepit opakovaně. V knížce najdete 16 stran a 8 samolepkových ozvučených archů.

  • Namluvili: Matouš Ruml, Anna Theimer Suchánková

  • Ilustrace: Libor Drobný

  • Text: Lucie Krystlíková

Vyrobeno ve spolupráci BEEP Sound Postproduction.

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské, Pro jednoho, Kreativní
Věk: Od 3 let
Načítám