Albi Kouzelné čtení - Kniha Hravá písmenka

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Nutno vlastnit Elektronickou Albi tužku, která se…

EAN: 9788088403050
Kód 1: 17393
Kód 2: 17393
449 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. 

V této knížce se seznámíš s dlouhou řadou písmen, kterým říkáme abeceda. I když některá písmenka používáme více a některá méně, důležitá jsou všechna. Interaktivní mluvící dětská kniha Hravá písmenka z edice Kouzelné čtení seznámí děti od 3 let s abecedou. I když některá písmenka používáme více a některá méně, důležitá jsou všechna. Co se ale stane, když si písmenko A, které je v abecedě první, usmyslí, že je nejdůležitější a nejlepší? Pojď to zjistit a třeba se dozvíš i něco navíc. A to, že je s písmenky i zábava, ti potvrdí zvířátka, která měla to štěstí se s nimi potkat. 

V knize Hravá písmenka nechybí kvízy ve 2 obtížnostech. Děti si tak můžou vybrat obtížnost a ověřit si, co si z knihy zapamatovaly.

Kniha Moje první písmena obsahuje přes 1200 zvuků a textů.

  • Namluvila: Klára Ottová

  • Ilustrace: Milan Starý

  • Texty: Lucie Krystlíková

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 3 let
Načítám