LEGO Jurassic World 76940 - Výstava fosílií T-rexe

Se stavebnicí Výstava fosílií T-rexe mohou děti zjistit spoustu zajímavostí o dinosaurech a vytvořit si vlastní výstavu.
EAN: 5702017079738
Kód 1: 2276940
Kód 2: 76940LEG
25,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Výstava fosílií T-rexe mohou děti zjistit spoustu zajímavostí o dinosaurech a vytvořit si vlastní výstavu. Sada od Lego Jurský svět s pohyblivým modelem kostry T-rexe a výstavním podstavcem, ilustrativní tabulí, ukazovátkem a figurkou mláděte triceratopse představuje perfektní dárek pro děti, které zbožňují dinosaury. Minifigurky 2 populárních postav z Jurského světa – Owena Gradyho a Dariuse (ze seriálu Jurský svět: Křídový kemp) – inspirují děti k tomu, aby si hrály na paleontology a vymýšlely si vlastní strhující příběhy.

Nechybí ani srozumitelný ilustrovaný návod, takže se malí Lego fanoušci mohou pustit do stavění bez cizí pomoci a s patřičným sebevědomím. Dinosauří zábava! Objevte stavebnice řady Lego Jurský svět, která má něco pro každého. Nabízí vstřikované figurky dinosaurů, minifigurky, působivé budovy a parádní vozidla jak na hraní, tak na výstavku.

  • Kostra T-rexe i s podstavcem měří přes 13 cm na výšku, 29 cm na délku a 9 cm na šířku. Společně s ostatními modely a minifigurkami se hodí pro každodenní hraní.

  • Počet kostek: 198

Stavebnice řady Lego Jurský svět umožňují jak dětem, tak dospělým fanouškům přehrávat si scény z animovaných seriálů a filmů, vymýšlet si vlastní jedinečné příběhy nebo si prostě vystavovat parádní sběratelské modely. Lego dílky splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno a bezpečně spojit a vždy pevně drží. Lego kostky a dílky procházejí důkladnými testy, díky čemuž splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 198
Věk: Od 7 let
Načítám